Jump to content

abbiii

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About abbiii

  • Rank
    Bottle Rocketeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nah it's still happening with the newest Kopernicus BE. If you ask me it looks more like some kind of texture seams than land scatters misbehaving.
  2. I'm seeing a lot of little dark pixels/lines near KSC while looking toward the mountains when I install both Parallax and Scatterer. If I install only Scatterer it looks fine, so I wonder if it has something to do with Parallax. Turning on anti-aliasing makes these little pixels into shimmering lines, so it doesn't really fix the problem.
  3. Brain fart, I meant to write Scatterer bugs. But if I'm honest I guess the bug could be caused byParallax too, I figured you might have a better idea
  4. Occasionally getting a bug like this when timewarping and approaching a body quickly. It goes away once I get close enough Couple more pics: https://imgur.com/a/wAGKQfS
  5. This is still an issue in the latest version, specifically it seems that the mod doesn't block double clicks in some circumstances like the map screen. It's probably because whatever double-clicking code they have in the map screen completely ignores what window you're clicking on.
  6. Just installed the pre-release, looks like it's working fine for me in 1.11
  7. I am actually on a 144hz monitor, but also I just found out that the real culprit seems to be Planetshine after loading up a "real" save. It seems that setting PS to "High" has some weird interaction with Parallax because I swear it was not running this bad before on High, and I can see a dark rectangle drawn across terrain. PS high: 23 fps, PS medium: 84 fps (and I now understand what "yellow clock" means). Medium works fine so at least I don't have to get rid of it completely. Anyways thanks for the mod, I've been watching it grow over the past few months and am finally able to t
  8. Ok I understand what you mean, looks like I'll have to do some more testing.
  9. I don't know what yellow clock means. I was actually getting much worse FPS on Mun but I set up my test save like that just to make it easier to compare the performance impact.
  10. So I did a few quick tests and I find that the FPS impact is quite big and I'm just wondering if that's normal or not. I have a test save with the Kerbal-X sitting on the Kerbin launchpad and I went from 152 fps (vanilla) to 83 fps (parallax). No other graphical mods. My specs are: i7 6700k and GTX 1070. Log is below if there's something funny going on with my setup. https://drive.google.com/file/d/1T45z_k0k2EE-PiUZVHApHM7rz0c2AlSb/view?usp=sharing
  11. Getting some odd black features with Spectra 1.3.2 with KSP 1.9.1 and latest Scatterer and EVE from R-T-B EDIT: Ah, I found your post from earlier this month when Blackrack posted a solution
  12. Nope, got it also with Antenna Helper which also uses CTB, which leads me to believe it's a flaw of CTB
  13. Ok I have some additional info on this bug. The sun flare isn't actually disabled, what seems to be happening is it thinks the craft is occluding the sun and it's hiding the flare, even the craft isn't in the way. Here's 2 pictures, notice how the flare only shows up when it's at the edge of the screen:
×
×
  • Create New...