Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bouncing'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
    • KSP 2 Dev Diaries
    • KSP 2 Suggestions & Development Discussion
    • Show and Tell
  • Kerbal Space Program
    • KSP Discussion
    • KSP Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

Found 3 results

  1. Launching any craft that has wheels contacting the ground instantly start bouncing wildly. This persists until I manually override the Spring/Damper settings. Adjusting the sliders to higher values makes the issue much worse; throwing the entire craft into the air and flipping it, causing it to crash into the ground. Adjusting the sliders lower seem to fix the bounciness, but the moment I reset the Spring/Damper back to Auto, the issue returns and persists. My current mod list is as follows: Here's the relevant log: https://drive.google.com/file/d/11ADXmH1RJMndN-gdVGlQQdEt3ljvofly/view?usp=sharing And here is a demonstration of the issue:
  2. I'm having a weird issue in v1.10.1 where my SSTO is constantly bouncing up and down on the runway upon loading, and refuses to stop for minutes, if ever. If I try to take off, even if the bouncing seems to have stopped, it starts to drift off the runway within seconds, and I inevitably over-correct resulting in a crash. You can see how the game registers a speed of 0.1 or 0.2m/s, which is entirely due to the bouncing. I've flown this design to orbit and back several times, so I know it isn't a design issue (although my other, smaller SSTO seems to be unaffected). No idea what the problem is, it just started happening last night and I haven't been able to launch one since.
  3. So I'm in career mode and I've sent a couple of missions to the Mun. Only one probe was able to soft-land due to a bug I've had with my landers. For some reason they want to bounce back up, usually flipping over in the process. I have had this issue with both the smallest and the medium sized legs. I've also played a bit with the leg springs and dampeners. I lowered their tweakable settings. During that landing, the craft sank into the surface of the Mun and one of the legs exploded, requiring a revert. Mods in use: CKAN, Science Checklist, several flag mods, Contract Configurator with all of the Contract Packs, Kerbal Alarm Clock, EVE, Landing AIM, Modular Flight Integrator, Module Manager, TriggerAu's Flags, and Waypoint manager. This issue has only occurred since 1.4.1 and hasn't happened previously. I do own Making History. I'd love some help with this one, since I have several contracts that require soft landing!
×
×
  • Create New...