• 0
Alakelele

The Icons of the parts are missing

Question

Hello there, as you can tell from this picture, my icons are missing, I uninstalled and cleaned the drive from all things kerbal but it keeps coming back. I even used ccleaner to wipe out the folders and their entries into the register but those icons are still missing. Am I the only one with this problem ?

Thank you in advance for your help

pmuC0veYp

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@Alakelele

So, it would appear that you are running the game with the "-force-d3d11" argument. Currently, that causes the icons to disappear (as well as a whole lot of other problems). Try disabling that.

Edited by GearsNSuch

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I second what @GearsNSuch just said as I posted the exact same question a while back and I also had force D3d11 enabled.

Apparently you need this fix posted by electrocutor-

Also solved some stuttering issues for me.

Edited by Aeroboi

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.