xandertifft54321

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About xandertifft54321

  • Rank
    Rocketeer

Recent Profile Visitors

784 profile views
  1. But fusion drives only work in vacuum? I'm trying to build a small plane with a warp drive, if I teleport it into space it works wonderfully. (thanks to your nuclear reactors) But the problem is getting it out of atmo and to 900Km, I know I couldn't fit enough LFO onto it to make it that high, and air breathing jets... don't exactly work in space.
  2. Is there some config I could change to disable the failsafe? I kinda want to just warp off the planet.
  3. um, the space dock page says: This is your mod listing! You can edit it as much as you like before you make it public. To edit this text, you can click on the "Edit this Mod" button up there. By the way, you have a lot of flexibility here. You can embed YouTube videos or screenshots. Be creative. You can check out the SpaceDock markdown documentation for tips. Thanks for hosting your mod on SpaceDock!
  4. unless im strap for cash i always send 5 tests before i use my manned landers.
  5. can i have a profile with JUST the radiation bit? or is there alredy one?
  6. when eveve i try to land by clicking the little circle to teleport it pings me into space soooo fast it makes a warpdrive look super mega ultra slow.oh and it crashes the game too
  7. HAY! for me the plantary freezer is not showing up, i dont think i need a log becouse its just the part not showing up. plaese help as fast as you can becouse i litarly cant play ksp without this mod becouse it would kill 856 kebals!
  8. THANKS FOR NOT GIVEING US STEAM PEPOLE A WARNING,NOW MY SAVE GAMES GONNA SAY: THING WITH 99999 KERBALS IS NOT LOADED:) THANKS FOR RUING MY CARREAR REP GIVE.US.A.WARNING
  9. well,i kinda want the science multaplier and curiosty has a on-board science lab, so i want one too
  10. I will go test with just this, even tho i dont have any antenna mods instalded soo, it could be realted to the bug im have with LLL whaere none of the trasmiter worked, and i cant deploy the bays so i will go test!