maranble14

Members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

18 Good

About maranble14

  • Rank
    Rocketry Enthusiast

Profile Information

  • Location Array
  • Interests Array

Recent Profile Visitors

986 profile views
  1. Downloaded and installed the latest version of KSP Interstellar yesterday, but was getting an error where KSP would stop loading all together when it was loading the PartRecipe modules from the mod. Suggestions? Edit: figured out that it was a compatibility issue with OSE workshop. Odd, because OSE was compatible with my current version of KSP.
  2. UPDATE: I have tested the issue with the regular PAL wheels (not the adjustable lateral ones) and the issue is gone. So it appears to be isolated to just that one part. I've also noticed that the the motor on the wheel appears to be spinning even when there's no user input. This appears to be the issue causing the vehicle to flip.
  3. And here is a 2nd video that is an even better demonstration of the bug! This time it starts out stabilized, and then the wheels just freak out on their own.
  4. I constructed a PAL crane to use to aid in my base assembly, and when I landed it on the surface of the mun, I am getting strange ghost forces that are preventing this thing from stabilizing on all fours correctly. It's like the PAL wants to sit vertically for some reason. The issue seems to be caused by the PAL Adjustable wheel. I got it to stabilize properly using the deployable stabilizers, but it absolutely refuses to balance on all 4s when I have the wheels deployed. Here is a link to a video demonstrating the bug. I have tried both loading and unloading the ballasts on the back and it had no effect. Any suggestions? Thanks.
  5. I'm not sure if this is the correct thread to publish this in, but it is a USI related issue. I constructed a PAL crane to use to aid in my base assembly, and when I landed it on the surface of the mun, I am getting strange ghost forces that are preventing this thing from stabilizing on all fours correctly. It's like the PAL wants to sit vertically for some reason. Here is a link to a video demonstrating the bug. I have tried both loading and unloading the ballasts on the back and it had no effect. Any suggestions? Thanks.
  6. This is kind of what the mod Simple Construction does. But it doesn't use material kits, just rocket parts. You could probably alter the recipes yourself though if you wanted
  7. Oh wow. Didn't realize that. Thanks guys!!
  8. Quick question regarding the tundra habitat module. I just started a Mun base, and I have landed a module with the hab attached to it, but I cannot full deploy the hab ring (it won't expand). Attached is an image of what shows up with I right click on the module. Any info would be much appreciated! Thanks! http://imgur.com/a/3HXcP
  9. No joking "matter" -- get it, because it's nuclear? xP ... I'll see myself out
  10. Title pretty much describes it. My steam client autoupdated ksp to 1.2.2, but I am getting impatient waiting for certain mods to be updated for 1.2.2, so can someone give me a brief rundown on how to get 1.2.1 back? I tried going under the steam properties and opting out of the auto updates and such, but this happened after the 1.2.2 update was already downloaded and installed. Thank you
  11. Can anyone confirm whether or not this mod works with the 1.2.2 update?
  12. Did the 1.2.2 update break this mod? I have it installed, but I can't get the EPL UI to pop up whenever I click the icon on the toolbar
  13. The problem with manually installing mods is how annoying it is to update them all whenever AVC starts annoying the bejesus out of me every time I start the game up lol
  14. Well all of my parts disappeared with the 1.2.2 update thanks to steam/ckan. But the update is much appreciated DMagic!