Search the Community

Showing results for tags 'black'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 3 results

  1. So I was going through some older mods looking for interesting things to use with stock texture switching. And I came across this awesome old ESTES parachute pack by Narhiril . I thought it would be perfect to set up texture switching so they are all available in one part for the Mk16 chute. The mod was last updated for V-1.2.0 . This is basically just a texture pack the chutes work fine and the textures are in dds format but I get this effect in the game. I think I have seen this before does anyone know what needs to be changed on the texture sheet to fix this ? I assume it's some layer that needs to have transparency value or a colour change to fix the problem? I'M completely incompetent when it comes to artwork or working with textures. I am also handicapped by being on Linux with Gimp "sorry" no Photoshop. I was hoping its something easy I can do by just clicking a layer and changing a value or something ? If any of you texture gurus know what I need to do I would appreciate it. If not no problems I wouldn’t expect anyone to spend any time on the problem . this was just something I was going to do for myself and if there isn’t a easy fix I'm certainly not going to. "Thanks"
  2. Hello everyone ! Since the update to 1.4 it became impossible for me to play on the 64bits so I decided to play on the 32bits version which led me to memory problems : forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/172822-ksp-141-crash-too-often The reason why I can't launch KSP 64bits is when I launch the game, I just get a black screen, with the loading bar already at 50% done at nothing happen.. The window is not broken... just seems like the 64 bits have to display this image : What I tried : - Launching the game as admin - Verify the games files integrity If you have already experienced this or have any tips to give me, you're welcome
  3. Greetings, I have a fresh install of 1.2.1 with no mods. When in the VAB and SPH, moving the camera low and looking up sometimes causes the screen to black out, with the UI still showing. Screenshot included. I have also seen it be black when I first enter the VAB, and then goes to normal once I click a root part. I'm on Windows 7 x64, ATI FirePro graphics. Thanks, Jamie