Jump to content

[1.12.x] Toolbar Continued - Common API for draggable/resizable buttons toolbar


linuxgurugamer
 Share

Recommended Posts

3 hours ago, linuxgurugamer said:

I will make this a full release if no bug reports are received by the end of the day today

Hello again.

I was testing the new beta and I found a problem with some characters referring to the Spanish language.

These are the letters "á, é, í, ó, ú" and the letter "ñ"

UAGSRmC.png

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, fitiales said:

Hello again.

I was testing the new beta and I found a problem with some characters referring to the Spanish language.

These are the letters "á, é, í, ó, ú" and the letter "ñ"

UAGSRmC.png

Can you please do a PR, I can't do those characters myself.

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

On 2017/12/15 at 11:09 PM, fitiales said:

再一次问好。

我正在测试新的测试版,并且发现一些涉及西班牙语的字符时出现问题。

这些是字母“á,é,í,ó,ú”和字母“ñ”

UAGSRmC.png

@fitiales  I guess the problem is the character set, you can try to copy the github copy run locally to try. Do not copy the file, just translate text.

Link to comment
Share on other sites

On 12/15/2017 at 4:35 PM, linuxgurugamer said:

Can you please do a PR, I can't do those characters myself.

I checked the github... the es-es.cfg file uses the correct characters. Whatever is changing those characters must be happening in the compilation step.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, DStaal said:

Or KSP just doesn't have those glyphs installed in it's font.

The official ES translation of the game itself uses those characters extensively, so the characters do exist in the game fonts.

 

I did notice that if I ask to edit the file, github gives me the following warning:

Quote

We've detected the file encoding as ISO-8859-1. When you commit changes we will transcode it to UTF-8.

I don't know which encoding is the correct one, if any, nor do I see any option to select or change the encoding. So I'm not sure any PR will have the desired effect if github decides by some uncontrolled means to change the encoding again.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, swjr-swis said:

We've detected the file encoding as ISO-8859-1. When you commit changes we will transcode it to UTF-8.

Effectively.

The file I was using was encoded in ANSI.

It must have been the last update of Notepad ++ that changed me some settings without realizing it.

Problem solved leaving the configuration in UTF-8
.

muCHuHO.png

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, fitiales said:

Effectively.

The file I was using was encoded in ANSI.

It must have been the last update of Notepad ++ that changed me some settings without realizing it.

Problem solved leaving the configuration in UTF-8
.

muCHuHO.png

Ummm, you haven't pushed this yet to github, have you?

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, linuxgurugamer said:

Ummm, you haven't pushed this yet to github, have you?

I have created a new file.
I think I did it well. You only have to delete the previous existing file that said the following text ...

We've detected the file encoding as ISO-8859-1. When you commit changes we will transcode it to UTF-8.

In this new file does not send me this message.

Link to comment
Share on other sites

@EBOSHI  Toolbar は日本語の翻訳が必要です。

Toolbar requires Japanese translation, please help propaganda.

1 hour ago, linuxgurugamer said:

Thank you for all your effort.

Frankly, we should thank you for the good plugin!
You're welcome.

I'm thinking next localization project.There recommend?

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, CN_Warren said:

@EBOSHI  Toolbar は日本語の翻訳が必要です。

Toolbar requires Japanese translation, please help propaganda.

Frankly, we should thank you for the good plugin!
You're welcome.

I'm thinking next localization project.There recommend?

If you are so eager, then great!

To avoid diverting the stream, I'll PM you

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I've probably missed something but I don't see the toolbar appearing.

Playing a fresh install of 1.3.1, with this mod downloaded via CKAN. I've used this in previous installations, so I think I know what I expect I should see, but I'm not seeing anything at all. (No small window with coloured squares). I've also tried deleting the toolbar-settings.dat file before starting the game, with no result.

There are some exceptions in the output_log.txt file related to toolbar, so that might be an issue.

Any suggestions?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, strudo76 said:

I've probably missed something but I don't see the toolbar appearing.

Playing a fresh install of 1.3.1, with this mod downloaded via CKAN. I've used this in previous installations, so I think I know what I expect I should see, but I'm not seeing anything at all. (No small window with coloured squares). I've also tried deleting the toolbar-settings.dat file before starting the game, with no result.

There are some exceptions in the output_log.txt file related to toolbar, so that might be an issue.

Any suggestions?

Thanks

Those exceptions are from AVC, not this toolbar.

At first glance, I don't see anything, but the output_log.txt is incomplete.

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, linuxgurugamer said:

Those exceptions are from AVC, not this toolbar.

At first glance, I don't see anything, but the output_log.txt is incomplete.

Hmmm, I started the game to generate a new file, but it appears to end the same as the last one, so I don't know if that's a separate problem?

Does the toolbar disappear when no apps are set to use it? It might have just been that, but I thought the empty square was always there regardless. Also the Waypoint manager mod doesn't display it's icon when set to do so. Doesn't seem to display a stock launcher icon either, so not sure if that's related, but I'll go there and investigate that further. If there's no thoughts regarding this, I'll get a clean install going and do some bug hunting.

Thanks for your time.

Edited by strudo76
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...