Jump to content

The guy from duna

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by The guy from duna

  1. yeah this install is pretty old and messy, I'm planning on just doing a fresh mod install to fix any problems. also Cape Canaveral looks and works fine, and I've heard about the map the earth mod for a while now but last I've heard only Edwards and Vandenberg were finished
  2. @Cheesecake have you've been able to look at the log to find the problem?
  3. Here's an updated log link - https://www.dropbox.com/scl/fi/6j464g4dj45bca41ku292/KSP.log?rlkey=b12jbat8izbmgcbsvues6jq17&dl=0
  4. Sorry about the log I’ll get you a dropbox link when I’m not busy also I think I only have Cryo Tanks installed but I can’t confirm right now, I’ll get back to you when I can
  5. For some reason none of the tanks have fuel in them, everything else is there except the fuel. I've tried reinstalling the mod and it's dependencies but that did nothing. I'm using the latest version of SEP off Github if that helps. KSP.log link - https://drive.google.com/file/d/1MDCHGyFbrXTS6RkIBp54NciiE5pHEdwJ/view?usp=drive_link
  6. Ah thanks, I assumed it was CryoTanks due to the name. tbh I should’ve looked through the logs before posting
  7. B9 is encountering a fatal error with CryoTanks, it looks like it's not detecting something called RR_CryoA or RR_CryoM and I have no clue how to fix this KSP.log file if needed: https://www.dropbox.com/s/lkd5dcfkp3namaz/KSP.log?dl=0
  8. here's the link https://www.dropbox.com/s/hz3w1xoyiz2mq8y/KSP.log?dl=0
  9. yeah I've tried, for some reason downloading it from git hub causes the tanks to be completely broken, no fuel is shown in both the Starship's and Super Heavy's tank
  10. After an re-installation on CKAN the raptor engines on the super heavy appear completely white, the standalone raptors are textured correctly but booster's engines look untextured I've tried reinstalling it from CKAN and manually installing it but nothing seems to fix it.
  11. here's the link to the ksp.log file https://www.dropbox.com/s/zf2xiw73vnk3z5v/KSP.log?dl=0
  12. hey I'm having some troubles finding my ksp.log file and I'm not sure where I can find it, I have located my player.log file but I'm not sure if its useful.
  13. been having a problem where for some reason after I installed KSRSS the game gets stuck on a black loading screen. any clue as to what might be going on or what I'm doing wrong?
  14. Problem resolved, issue was due to JNSQ scatterer sunflare conflicting with another sunflare pack
  15. For some reason in JNSQ during the night, the sky and atmosphere appears completely black, doesn't seem to be the sky box as in space and during the day it works as expected. Engine plumes seem to also disappear when in front of the void. I don't know if this is a problem with my install of JNSQ, a weird interaction with other mods or if I'm running on an unsupported build of KSP. (currently I am running the latest version of KSP. ) Images of the problems stated
  16. Hey for some reason the sky box night is completely black, I'm not sure if this is due to a problem to JNSQ itself, an interaction with other mods or an unsupported KSP version. Does anyone knows the solution to the problem and or cause of the problem?
  17. interstellar travel has got to be one of my most anticipated feature of KSP2, multiplayer is also pretty neat as well
  18. What I meant was I can't move the joints at all, they don't have angle sliders to do so. I assume the joints act similar to stock breaking ground hinges if not please let me know how the joints function. I've included an image if that helps in anyway. But again mate, thanks for the help
  19. Thanks mate! But do you also happen know how to control the arm itself? I tried using the KAL controllers but they don't seem to do anything
  20. Hey is it possible to actuate the robotic arms using only Breaking Ground, or is it dependent on Infernal Robotics to work? If it's able to work using just Breaking Ground how do I utilize it?
  21. Hi, for some reason my Starship is black even though I set the reflection refresh rate to medium and the reflection texture resolution to 256. do you know a fix for the problem?
×
×
  • Create New...