Search the Community

Showing results for tags 'rss/ro'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 4 results

  1. I recently installed realism overhaul with RSS and have been wondering what the optimal ascent profile is. I’ve made it into orbit a few times but each time it was a different ascent and a different orbit. What would be best for a rocket with around 9.5-10k dv, 1.5-1.7 TWR, and end up in a 150km orbit? Like what should my pitch be at different altitudes and speeds, etc.
  2. Greetings everyone, I have a 1.2.2 version of the game and moded with RSS/RO and I have encountered this problem during my virgin flight with a 3 satellite mission. Hope to have some help, otherwise it would be impossible for me to move on to further exploration. After I got my first satellite undocked from the main ship, it was clearly moving downward, instead of moving a bit away from the docking direction. Then I switched to the separated satellite, it seems like under an invisible acceleration to the direction of nadir. Going all the way back into the atmosphere. but the satellite is on zero thrust, after all, there's no engine nor fuel tanks. And come to think about it, when the separation of 2nd/3rd stage was made, the 2nd stage debri seems moving strangely downward too, instead of backward, should be the same problem. Here are the mods I have: Does anyone know where the problem is and how to solve it? Thanks to all helps in advance -------------- yea I should be a bit more specific about it. The injected orbit for the entire craft is 450 km both at Ap/Pe, and the Karman line of the earth in the game is 140 km. The orbit of the satellite after undocking was NOT stable. The Ap kept rising and Pe kept to dropping all by themselves, resulting in the undocked satellite reentry to the atmosphere at last. Like I have said in the main post, it was like an invisible and constant thrust toward nadir is applying to the satellite. And it was undocking from the port, not separating by staging so it should not be adding to much force.
  3. The title says it all. How do I get engines to use real fuel?
  4. I'm still experiencing the issue of single plane gimble motion (Pitch only - no Yaw) with the the AJ10-137. I've just reinstalled a complete new KSP installation via CKAN and... yup, still there... OSX user here. Mod list below... Any clues? @NathanKell you may not be the perfect person to ask, but you may know who should be the person to be asked ;-) Many thanks in advance!