Ger_space

[1.2.2 & 1.3 & 1.4 & 1.5] Kerbin-Side continued 1.4.5 [05.11.2018]

Recommended Posts

1 minute ago, theonegalen said:

 

I knew y'all were working toget her, I was just posting the link for those up above who seemed to have not seen it.

Got'cha

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI,I just installed KK 1.4.3.0 and Kerbin-side 1.4.0 and my whole map is broken,seems like only some of the texture is loaded,is this normal or I just need to wait for a new version of  KS? (I know newest KS is for 1.3 but it used to be working when I have proper KK version but with newer KSP version

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Flame_Poi said:

HI,I just installed KK 1.4.3.0 and Kerbin-side 1.4.0 and my whole map is broken,seems like only some of the texture is loaded,is this normal or I just need to wait for a new version of  KS? (I know newest KS is for 1.3 but it used to be working when I have proper KK version but with newer KSP version

Ehm which map is broken? How is broken defined? 

Can you make a screen shot?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, PossiblyPrecarious said:

is this gonna be compatible with KSP 1.4.X?

Mostly yes. I'll update later today, but kerbal konstructs is now released for 1.4 and all content packs like this is working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, I just want to say the work youre doing is amazing. I LOVE this mod. Its incredible, and I just want to thank you for keeping it alive. 

But I've been having trouble ever since I updated to 1.4.3, whenever I choose a runway (or any launch pad that's not KSC) the game spawns me about 100m in the air above KSC do you know how to fix this? I need help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@JosefiKracaoski Do you have any OPT spaceplane parts? I was having this issue with the deployment bay. This might not be Kerbin-side related

Edited by Rallyman03

Share this post


Link to post
Share on other sites
55 minutes ago, qazqazqaz said:

Is there a way to move ships to another base instantly without having to fly there.

HyperEdit.

Or you can select the Launch SIte on VAB & SPH (one of the new Icons on the toolbar)

On 5/2/2018 at 5:05 AM, PossiblyPrecarious said:

is this gonna be compatible with KSP 1.4.X?

Yes. I'm using it on 1.4.3 (I think I saw a glitch or two on KSP.log, but mainly are issues with dependencies, not Kerbin Side itself).

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason, when i delete a base and try to launch a craft from a different base, it seems to not open the bar for the different launch sites and only wants me to go to that one base i deleted. help! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is Kerbin side being maintained for 1.4.3 or has it moved ownership to Kerbin side remastered?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/2/2018 at 5:11 AM, Ger_space said:

Mostly yes. I'll update later today, but kerbal konstructs is now released for 1.4 and all content packs like this is working fine.

Hi @Ger_space, fist of all, my many kudos on your mod, I have been using it for years. 

I am very optimistic for @Eskandare's mod, but for now I want to keep using your old familiar landing strips, which I have always loved, and that goes so well with the GAP contract pack. So let me get this straight: the current Kerbal Constructs for 1.4 will work fine with your own Kerbin Side Complete? ]

its weird, I install both the 'kerbalkonstructs' folder and your own 'kerbinside' folder inside my gamedata folder, but nothing happens. The toolbar button for kerbin side is still there, warning me to go look for the preferences settings in the 'difficulty' options, but nothing else happens. I wonder if it is because of me trying to use this with KSP 1.4.4.

Edited by Daniel Prates

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Daniel Prates said:

Hi @Ger_space, fist of all, my many kudos on your mod, I have been using it for years. 

I am very optimistic for @Eskandare's mod, but for now I want to keep using your old familiar landing strips, which I have always loved, and that goes so well with the GAP contract pack. So let me get this straight: the current Kerbal Constructs for 1.4 will work fine with your own Kerbin Side Complete? ]

its weird, I install both the 'kerbalkonstructs' folder and your own 'kerbinside' folder inside my gamedata folder, but nothing happens. The toolbar button for kerbin side is still there, warning me to go look for the preferences settings in the 'difficulty' options, but nothing else happens. I wonder if it is because of me trying to use this with KSP 1.4.4.

It will not work with ksp 1.4.4 because kerbal konstructs is broken and we'll probably be until 1.4.5 is released.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ger_space said:

It will not work with ksp 1.4.4 because kerbal konstructs is broken and we'll probably be until 1.4.5 is released.

Oh, that makes sense. I was pretty sure I had installed both mods correctly. 

Well, that's too bad. Will be checking this periodically though, I am crossing my fingers this will be worked out some time in the future. It's just too good a mod to go without, both Konstructs and yours. Keep up the good work! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I updated the packages:

Changes:

* Changed the reference System to height above surface. That should make live a bit easier on rescaled planets. 
* A normal version bumb, so the mod is now official compatible with 1.4.X. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/7/2018 at 2:34 AM, Ger_space said:

I updated the packages:

Changes:

* Changed the reference System to height above surface. That should make live a bit easier on rescaled planets. 
* A normal version bumb, so the mod is now official compatible with 1.4.X. 

OMG!!!! THANK YOU BABY JESUS!!! ....and @Ger_space!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will this work with Kerbinside Remastered or will some assets need to be moved around to prevent them from loading atop one another?

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, XOC2008 said:

Will this work with Kerbinside Remastered or will some assets need to be moved around to prevent them from loading atop one another?

They will be all ontop of each other. Just pick one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Ger_space said:

They will be all ontop of each other. Just pick one.

Never! lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ger_space its odd, I install the current KK, and then this... and nothing. I get KK  but no kerbin side base is visible anywhere. I assume I am doing it right, by merely dragging the contents so it's under gamedata. I shouldn't be doing anything else, right? Does it take configuring or anything like that?

BTW I am using a 1.4.4 version of KSP.

Edited by Daniel Prates

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Daniel Prates said:

@Ger_space its odd, I install the current KK, and then this... and nothing. I get KK  but no kerbin side base is visible anywhere. I assume I am doing it right, by merely dragging the contents so it's under gamedata. I shouldn't be doing anything else, right? Does it take configuring or anything like that?

BTW I am using a 1.4.4 version of KSP.

Ksp 1.4.4 is incompatible with kk and Kerbin-side. Use 1.4.3 or 1.4.5

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Ger_space said:

Ksp 1.4.4 is incompatible with kk and Kerbin-side. Use 1.4.3 or 1.4.5

Oh!

So,  compatibility is with 1.4.x but not quite!

Ok I'll try. Tks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ger_space, a follow-up: I did a fresh install of 1.4.5 and both KK and KerbinSide worked allright. 

Now you got me curious: what is the issue with 1.4.4? Why would it work with .3 and .5, but not .4? Did it roll out of assembly bugged somehow? 

Anyways, a report: it would seem there is something wrong with the carrier launch runway. Aircraft break after rolling foward, maybe some 10 or 20 yards from the starting position. I tested it with several craft and it's the same. Maybe some collider issue? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.