Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ksp2br-v0.2.1'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Welcome Aboard
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP2 Dev Updates
    • KSP2 Discussion
    • KSP2 Suggestions and Development Discussion
    • Challenges & Mission Ideas
    • The KSP2 Spacecraft Exchange
    • Mission Reports
    • KSP2 Prelaunch Archive
  • Kerbal Space Program 2 Gameplay & Technical Support
    • KSP2 Gameplay Questions and Tutorials
    • KSP2 Technical Support (PC, unmodded installs)
    • KSP2 Technical Support (PC, modded installs)
  • Kerbal Space Program 2 Mods
    • KSP2 Mod Discussions
    • KSP2 Mod Releases
    • KSP2 Mod Development
  • Kerbal Space Program 1
    • KSP1 The Daily Kerbal
    • KSP1 Discussion
    • KSP1 Suggestions & Development Discussion
    • KSP1 Challenges & Mission ideas
    • KSP1 The Spacecraft Exchange
    • KSP1 Mission Reports
    • KSP1 Gameplay and Technical Support
    • KSP1 Mods
    • KSP1 Expansions
  • Community
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
    • KSP Fan Works
  • International
    • International
  • KerbalEDU
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

  1. Reported Version: v0.2.0 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 10 | CPU: Ryzen 5 5600x | GPU: RTX 3050 | RAM: 16GB I've noticed this bug since ~.1.3. (either .1.2 or .1.3, I can't remember exactly) This always happens, so it should be easy to replicate(?). The horizon and celestial cameras show the same camera angle. The horizon camera shows the planet you are orbiting/on below you, as it should, but the celestial camera does NOT show the planet off to the side while you are in orbit. Instead, it shows the planet below you just like with the horizon camera. Prior to one of the earlier patches the celestial camera behaved like how the orbital camera behaves in ksp1, so it would be great to get that functionality back. Thanks! -btw, great work with the For Science! update Included Attachments:
  2. This has happened to me, except I don't even see a Ap or Pe indicator when this happens. I'm on v0.1.4.1, no mods. Nothing seems to fix this for my craft that is currently affected. I've tried going to the KSC, then back to the tracking station to take then control of my craft. I've tried saving and exiting out of the game entirely. And just going to tracking station and then back to craft. I did some investigation and found some interesting things: My save opens up straight to the craft in flight. If I go straight to the tracking station and back to controlling the craft, it continues to follow along its trajectory (even though I can't see what that is in map view). BUT if I go to the KSC and then back to the tracking station and take control of the craft, the craft heads straight downward towards Kerbin like all momentum was lost. This is repeatable. Either way I go to the tracking station (straight from flight or from KSC) the craft's state says "landed" in the tracking station. It seems like, at least for me, the game believes the craft is landed and therefore is not showing a trajectory line. In the screenshot example below I wasn't even in orbit yet, just suborbital: I would like to be able to provide a save file, I'm just not sure how to do that.
  3. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: win10 | CPU: i710700k | GPU: rtx2060 | RAM: 32gb "Invalid research location" for no reason for RSCM-01 Sample grabber. Requirements were fulfilled according to part info, yet it was impossible to perform - therefore, impossible to test if the arm will work when it arrives several years later at its destination. Included Attachments:
  4. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 11 | CPU: 7900x | GPU: 4070 ti | RAM: 128 GB rather a random bug that it seems that anth cannot replicate, and i just wonder if its one of the many bugs i just find that decide to start that has no real cause. Bug where I add more campaign saves I lose fps inside the game, anywhere between 10fps down to 2fps difference i doubt a lot of people have this issue, or even know of this bug. Included Attachments: Test2.mp4 Ksp2withmorecampaigns.log Ksp2withlesscampaigns.log
  5. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 11 Home | CPU: Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz | GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660 TI | RAM: 16,0 GB This bug seems to be related to this: Although that being said. The result is achieved without using any time warp: Bug Documentation: Bug replication steps: Fly a craft away - take control of either the base or the cew shuttle 02 Result will be that it have fallen through the floor. Note: I have a map bug - but I've never experienced that before.. The bug report is not about that though. Included Attachments: Basefallthroughground-notimewarppackage.zip .ipsImage { width: 900px !important; }
  6. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: Community Fixes v0.13.0 for KSP2 v0.2.1 | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 11 Professionnel 64-bit (10.0, Build 22631) (22621.ni_release.220506-1250) | CPU: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor (12 CPUs), ~3.4GHz | GPU: NVIDIA GeForce RTX 4060 | RAM: 32768MB Hello I noticed that for the second time Jeb has teleported himself from the list of available kerbal crew to an active rover. The first time Jeb teleport himsleft to a rover on Minmus, for the second time it's in a rover on Mun. Rovers are different and have different command parts. I noticed that the teleportation occured while I was returning a crew of 4 kerbals from a long mission. I have mod installed in my game, but the first occurence of the bug occured with any mod install in 0.2 version of KSP 2. The severity of this bug is quite low since I can return Jeb with teleportation in the cheat menu, but I first have to find him among all the craft with available space for crew in my game.
  7. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 10 Pro Build: 19045.3448 | CPU: Intel(R) Pentium(R) Gold G5420 CPU @ 3.80GHz | GPU: AMD Radeon 5500XT | RAM: 16GB I just made my first aircraft and the ocean looks like the texture might be missing? Included Attachments:
  8. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Or others? | CPU: Hi The Space Peacock | GPU: Or SpiCat | RAM: Or Dibznr Crafts detached from the main craft (ie they don’t contain the root part) seem to only remember the last atmospheric pressure value for calculating the shape of the engine plume. Quicksaves do not fix it as far as I’m aware. This happens every time in my experience after flying a few starship boosters recently for particular reason. The Falcon 9 booster pic went most of the way to space, and after separation and switching back to the booster from stage 2, descended back to sea level, unbeknownst to the engine plumes. I am unaware if this affects the twr of the craft. Included Attachments: .ipsImage { width: 900px !important; }
  9. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Win 10 | CPU: N/A | GPU: N/A | RAM: N/A The "Forward" control orientation of the Mk2 "Tuna Can" is incorrect. The orientation is rotated such that the ground appears to the left of the viewer, not below them, e.g. as with the Mk1 can. Included Attachments:
  10. Reported Version: v0.2.0 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 10 | CPU: Ryzen 5700X | GPU: RTX 3050 | RAM: 32GB Parts in question are batteries and solar panels inside a fairing. The batteries are fully inside and are 100% occluded by the fairing. However, while launching through the Kerbin atmosphere, the parts are getting heated up close to the point of destruction. Included Attachments: .ipsImage { width: 900px !important; }
  11. Reported Version: v0.1.5 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 10 | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: RTX 3080 Ti | RAM: DDR4 16GB 3200Mhz Current game behavior disables your ability to make maneuver nodes if it believes your ship to have no deltaV. This also can occur when you have plenty of fuel in the form of monopropellent, which the game doesn't actually calculate the deltaV for. It can also cause you issues if the deltaV calculation has an error and believes your ship has none, even though you can still burn fuel. This seems intentional on the surface, but is prone to causing lots of frustration. Even if it works exactly as intended, I could want to set up a node before refueling my ship to get an idea on the potential fuel cost. How to replicate: Launch any ship in a configuration where the game detects you have no deltaV, and attempt to create a maneuver node. It will pop up an error. Included Attachments:
  12. Reported Version: v0.1.3.1 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 11 | CPU: I9 CPU Intel | GPU: 3060 6 gb (laptop) | RAM: 16 GB The pause button is unbalanced. I know this is a small thing but OCD is annoying. Included Attachments:
  13. Reported Version: v0.2.0 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 10 | CPU: 12th Gen Intel Core i7 - 12700K | GPU: NVIDIA GeForce RTX 4070 TI (16GB) | RAM: 32GB (3200 MHZ) Came back from a Mun mission and to my surprise, the Ocean disappeared, didn't know Kerbol got hotter :klueless: . Fix: Restarting the Game. Included Attachments:
  14. Reported Version: v0.2.0 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 11 Pro | CPU: i5 13600KF | GPU: RX 7900 XTX | RAM: 32GB DDR5 6000 CL32 Hi. It's very complicate for me to explain this bug. I'll try to explain it with screenshots in the video below. When I have 2 engines or more and/or with a radial tank, the deltaV of my stage is broken. This video explain the bug on the VAB, you can stop the video to read the text. Now, the problem in my mission in exploration mode. I add 8 radial tank and 8 engine behind them. So my deltaV is broken. I have ~3600m/s for a ~1100m/s manoeuver but I use all my hydrogen before I finish my manoeuver. Included Attachments:
  15. Reported Version: v0.2.0 (latest) | Mods: Community Fixes, BepInEx, SpaceWarp, UITK | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 10 | CPU: AMD Ryzen 3 3200G | GPU: GTX 1050 Ti | RAM: 16GB 3200MHz Stepped out of a capsule and the game is yelling at me because there is no vessel control Included Attachments: 2023-12-2301-01-03.mp4
  16. Reported Version: v0.2.0 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: windows 11 | CPU: 5950x | GPU: 4090 | RAM: 64G For craters below sea level, the lighting rendering of sunlight is incorrect and seems to be blocked, resulting in complete darkness Included Attachments:
  17. Reported Version: v0.2.0 (latest) | Mods: BepInEx, Commlines, Community Fixes, Flight Plan, Hide Orbits, K2D2, Maneuver Node Controller, Node Manager, Orbital Survey, Patch Manager, SpaceWarp, UITK for KSP 2 | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 10 Home 19045.3803 | CPU: i7-13700KF | GPU: NVIDIA RTX 3060 12GB | RAM: 32 GB I'm not sure if it's always happening, but it seems to happen every time I launch the specific rocket in the video, as well as happening with other rockets occassionally. The vessel will suddenly have many of it's parts slightly offset from each other mid-flight, without apparent reason. I've also found that this causes the craft to no longer be able to correctly/accurately find SAS points (prograde, etc.). It is off by a degree or two, but there's no indication that the craft is attempting to correct this (no movement on the Pitch/Yaw/Roll indicators). EDIT: On vessels affected, it seems to happen after a non-physics time warp. EDIT 2: I believe I've identified what causes the issue. It seems to be associated with the Tiny Reaction Wheel (TRW-0625). I isolated it after carefully removing each part from the vessel, flying it above 70k, then doing a few short time warps at 0 thrust. Issue doesn't occur when the Tiny Reaction Wheel is not on the vessel. Included Attachments: 2023-12-2923-45-33.mp4 OrbitalRelayProbeMk8.json
  18. Reported Version: v0.1.5 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 10 | CPU: amd ryzen 7 3800x3d | GPU: AMD RX 7900XT | RAM: 64 GB DDR5 @6000MHz Parts inside of the mk2 cargo bay seem to experience drag. There are 2 craft files attached to this report, one with a cargo bay with a light payload, and one with the cargo bay replaced with a short fuel tank of greater mass. The craft with the payload bay has significantly greater drag than the craft without a payload bay, as evidenced by the fact that it cannot reach a speed greater than 370 m/s, where as the craft without the bay is easily able to push past that speed and reach orbit, despite being heavier with the same external geometry. Included Attachments: SateliteTest1.json TestVehiclenopayload.json
  19. Reported Version: v0.1.5 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 11 | CPU: Intel i5-4690K @ 3.50GHz | GPU: NVIDIA Geforce GTX 970 | RAM: 16.0GB DDR3 Jettisoned Last Stage While In Atmosphere And Then This Happened Included Attachments:
  20. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: Orbital Survey; Science Arkive; Node Manager | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 11 Home | CPU: Intel(R) Core(TM) i7-9700K CPU @ 3.60GHz | GPU: NVIDIA GeForce RTX 2080 | RAM: 16 GB There is something wrong with the scientific data in the German translation of the Dres Ramp. Also, the amount of science points you get is not quite right. Included Attachments:
  21. Reported Version: v0.1.3.2 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Microsoft Windows 11 Pro 10.0.22621 64-Bit | CPU: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor (24) | GPU: NVIDIA GeForce RTX 3090 (24340MB) | RAM: 65459 When surface attaching RF-AD-SL 2500 (Mk3 to MD adapter) in mirror symmetry, the part supposed to be in symmetry ... isn't (see screenshot). It does attach correctly when using radial symmetry. This does not happen with other slanted parts (MD>SM, LG>Mk2). Included Attachments:
  22. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: win10 | CPU: i710700k | GPU: rtx2060 | RAM: 32gb 1. Load autosave_3.json 2. Go to tracking station 2. Go to KSC 3. Go to tracking station 4. Focus on Default Name-9 (it's orbiting Pol), observe stable orbit. 5. Load the vehicle and look what happens to flight parameters Included Attachments: snap.mp4 autosave_3.json
  23. Reported Version: v0.2.0 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 10 Home 64-bit | CPU: AMD Ryzen 7 3800X | GPU: 4095MB NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti (Gigabyte) | RAM: 32.0GB Dual-Channel Unknown @ 1333MHz (20-19-19-44) When I go into the R&D center while playing on my native 3440x1440 monitor and resolution, the tech tree does not cover the entire screen. If it is not meant to scale (it should, though... just increase the distance between the nodes but keep the nodes the same size), then at least have it centered. Thanks! Included Attachments:
  24. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: none | Can replicate without mods? Yes OS: Windows 10 | CPU: AMD 5600X | GPU: Nvidia 3070 FE | RAM: 32 If you get far enough away from a landed ship obviously the ship unloads and stops having physics applied to it. Which is fine. But then if you walk back to the ship (especially if you are using time warp on EVA) then the ship will often just randomly explode. I had this happen a couple times on Duna, where the ship seemed to explode "in place." Often landing gear would get damaged and then the craft would tip over. I then landed in the water on Laythe and had a similar thing happen but this time the ship seemed to fall out of the sky from approximately 100m above the surface of the ocean, destroying it. On subsequent reloads I was able to position the camera to view the craft before physics was applied to it and noted that it was perfectly upright (not the orientation it was left in) and hovering about 100m above the ocean. When I got close enough it started having physics applied and fell. I unfortunately did not take screenshots, but I do have game save files I will upload as soon as I can. Included Attachments:
  25. Reported Version: v0.2.1 (latest) | Mods: commnext | Can replicate without mods? Yes OS: windows 11 family | CPU: Intel 14700k | GPU: 4080 super | RAM: 32go Hello, the French text says you need a "conserve d'atterrissage". The French translation for the Small pod is "conserve", while the medium one is "boîte de sardines". you need the medium one, the "boîte de sardines", please correct it. (I learned it the hard way after 3 successfully Small pods land-on and more than 15 hours of gameplay... I decided to watch a YT guide and immediately notice that the French text for the missions was mismatching) Spicat Edit: I am also French so I can get my view on this. "Tin Can" can be confused by "Landing Can" even in English (both are "Can" but both are different for the mission). But it's even worse in French: The "Tin Can" is translated to just "Conserve" instead of "Boite de conserve" (Like it is with the translation of "Tun Can" which is "Boite de sardine"), it's not really incorrect per se, but it adds to the confusion so consider changing it to "Boite de conserve". It's like if in English, it was "Can" Mk1 instead of "Tin Can" Mk1 It's maybe the same in other languages but I can't confirm. This problem is also relevant for English though.
×
×
  • Create New...