Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'need help'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Welcome Aboard
  • Kerbal Space Program 1
    • KSP1 Discussion
    • KSP1 Suggestions & Development Discussion
    • KSP1 Challenges & Mission ideas
    • KSP1 The Spacecraft Exchange
    • KSP1 Mission Reports
    • KSP1 Gameplay and Technical Support
    • KSP1 Mods
    • KSP1 Expansions
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP2 Dev Updates
    • KSP2 Discussion
    • KSP2 Suggestions and Development Discussion
    • Challenges & Mission Ideas
    • The KSP2 Spacecraft Exchange
    • Mission Reports
    • KSP2 Prelaunch Archive
  • Kerbal Space Program 2 Gameplay & Technical Support
    • KSP2 Gameplay Questions and Tutorials
    • KSP2 Technical Support (PC, unmodded installs)
    • KSP2 Technical Support (PC, modded installs)
  • Kerbal Space Program 2 Mods
    • KSP2 Mod Discussions
    • KSP2 Mod Releases
    • KSP2 Mod Development
  • Community
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
    • KSP Fan Works
  • International
    • International

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

Found 17 results

  1. Hello fellows. I am a very beginner in KSP plugin development. I have some basic knowledge about C and Python learned from school but have never got trained on game designing. I plan to collect state data of vessel, like speed, trust, angle and so on, to train a neural network to help control vessels in game. I am ok with the AI part but know nothing in game code. I have checked up the official API document but found it hard to use as a beginner. If you are an experienced developer, please help.
  2. mods folder: game ver: 1.12.5 when i launch i am stuck at 0.00 m/s and when i am in the vab or the sph i cant build or even load prebuilt crafts it displays in the staging area like the placement is pending but in the craft view it looks normal and i cannot move parts and when i try to launch the game simply crashes just let me know if you are having this problem too (note: i dont know which log is the right one for this sort of thing so that is why i didnt give you the log)
  3. I installed Space Warp + BepInEx v1.4.3 (KSP2 version 0.1.4.0) correctly and the mods tab does not show up on the title screen. When I open a world the mods are not there. I have tried deleting all my game files and reinstalling ksp2, wiping the files, etc. Still it will not work. I am not sure what is wrong if anyone could help please leave a message. Though it is probably just something stupid I have overlooked and or not done. Edit: I have installed Space Warp + BepInEx many times successfully before but I believe around KSP2 v0.1.3.0 or so it just stopped working.
  4. Hello all I'm using KSP 1.12 and I'm having an issue. After coming out of time warp (not the first one, just some random time warp, doesn't matter if its physical or normal time warp) sounds like engine noises, landing gear noises and explosions, etc. stop working . Anyone know why? I'm attaching my logs and mods (as a text file) just in case anyone needs it, and thanks for the help!! Mod list: https://mega.nz/file/0YpCzKpZ#AukV9PahYxC-OAW7iKTBOOyIFdrRbp_tBFHzTJMRUgI Latest Log: https://mega.nz/file/REpT3IaA#bFkiGj4c03IPKlVpSLQgG4TmocTHzSYs6Dh5PSQ3gv0
  5. Engines don't show plumes. Clouds not showing, and sometimes when they do, they are standard clouds instead of the new volumetric clouds(E.V.E.). Tweakscale not installed properly and i don't know how to fix it. Skybox from Astronomer's Visual Pack not showing. KSP.log is here
  6. I'd really like to know because i dont like having it in the way. I just really need to hide the kerbal's body in the IVA mode! I cant figure out how though
  7. I have a quadcopter part thats basically a probe core with 4 attachment points and it works fine except the model doesnt show up so i cant select it. Ill upload a few pics here Also how do i 'assign KSP shaders', i cant find any ksp shaders other than the particle shaders also also what is the 'File URL' in the Part tools script
  8. If you press the LEFT ARROW key and press the RIGHT ARROW key, the right will react preferentially. Conversely, if you press the RIGHT ARROW key and then press the LEFT ARROW key, the left will not be the priority but the right will still be the priority. Devloper HATE LEFT?(?) (This bug(?) is real) Plz stop the left disgust!
  9. So as i said in the title when i launch my game a title showes up and says ; Incompetible Mods Detected update your mods bla bla by DarkMultiPlayer~~~i dleated all my mods exept DMP but i still get this mesage and mod dosen't start i tried 64x and 32x launch opinions but same result please help asap. ( i tried updateing)
  10. what are some tips on keeping a space plane stable and easy to maneuver?
  11. how to install mods? just wondering
  12. how to enable cheats ex, infinite fuel or is it a mod?
  13. It's been a while since Ive played ksp so I jumped on the other day and had seen that the game was updated to 1.3. I began playing and as soon as I started up a game I was on the ksc screen(where you can choose buildings) and I noticed that the sun didnt move around smoothly like it always had done, it was jerking around (heres a video of it https://www.youtube.com/watch?v=icTd8nG9cpM) This issue also happens when you are in orbit around other bodies. I put a random probe in a close orbit around the sun and it still proceded to jerk around in its spot( a video for that https://youtu.be/f3keimKkGv0) After this occurred I deleted the game and redownloaded it, only to be presented with the same issues. The videos have been taken off private
  14. i am currently making a city for kerbal konstruct a concept that many have tried, failed or succeeded on, the problem is that most people get caught up in real life, but i am a student with loads of free time to work on stuff like this. the problem is i don't know how to get what i have made into ksp, i know there is modeling then unity and last coding but i don't know how to perform the last two steps. and help designing or even modeling or texturing buildings would be great. thanks
  15. Ok, so I want to make a ksp video kinda movie style like Nassault and I need some good kerbal voices, kinda like from his "Emerald Sunrise" video. If anyone has any ways to get these pls say so! Thanks.
  16. Ok, so, I've built myself a rocket to go to the moon in RO/RSS using the SLS mod with a launch system. Its having trouble lifting off (not because of low TWR) but its kinda tipping but the center of mass and thrust are at the middle and its being really sensitive and very hard to control because of that (it also kinda gets out of wack if im using Mechjeb 2). I can link both the mod and my craft file for some experienced SLS user or RO/RSS players to have a look at. I'm a new player to RO/RSS so thats probably why. It would be VERY appreciated if you could tell me why its having trouble. Ksp version: 1.1.2 SLS mod: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiL4uvg4Z_SAhXig1QKHWO4CH0QFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fforum.kerbalspaceprogram.com%2Findex.php%3F%2Ftopic%2F126067-12-space-launch-system-basic-version-113stock-dimension%2F&usg=AFQjCNG8k6fDNZe03e-SphAYacFaJTXFiQ&sig2=UjrDYrpcMZyRMG6rdouf0g&bvm=bv.147448319,d.amc Craft file: https://drive.google.com/open?id=0B4agVaBGReuuVHRFRU5ydlRsdHc
  17. Currently had to start a new save because of the recent update deleting my previous save. I started a new save that I am quite proud of but I've come across a bug I have no answer to fixing. My contracts get wiped (archives, actives, and available.) It seems this problem only happens when I open up the tracker station and the map in general when I'm flying as well. I have no way to fix this currently and I've tried everything I can to find a way including googling this problem that happened on the PC. No luck so far, just need some help with this so I can go back to enjoying the game bug-free.
×
×
  • Create New...