Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'timewarp'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 9 results

  1. Hello everyone! Recently I have experienced a problem with FPS in KSP. But it's quite unusual. Ihave launched a probe to Duna. Everything was going fine until the moment I started braking to get into a Duna orbit. My FPS from about 55-60 dropped down to 15! BUT, the FPS goes back to 60 when I timewarp (10x or more). I switched to another satellite orbiting Duna, but everything is ok with it. Any help would be appreciated, because it is a bit uncomfortable to play with such FPS.
  2. I am dealing with time warp that is going to be happening for 500 years in game. Help.
  3. Recently I have been having an issue in KSP where anytime I time warp, my ship's periapsis and apoapsis will change. If I am only orbiting Kerbin, it may only change a few meters or so each time I enter time warp; however, when flying to Minmus I sometimes miss my entire encounter or my periapsis will change by 10,000+ meters because of it. This makes getting to minmus difficult, but now it is almost impossible to encounter a planet outside of Kerbin like Duna. This happens at all levels of warp including only x5. I have the game on steam and have verified the integrity of the game files along
  4. I think that there should be more timewarp options, because my ship takes too long to get to jool... and it's kind of repetetive. I think that the stock timewarp should be faster. Cairo Jack, If you are reading this, THIS IS NOT A CHALLENGE!
  5. Hello! I am looking for a time-warp mod for KSP version 1.2.2. I can't seem to find any updated ones, but if someone knows of one. I would greatly appreciate a suggestion! Whenever I go long distances (Eeloo, or even Jool) sometimes it takes ages to time-warp to the next maneuver node or encounter. -Make sure your suggestion is updated to version 1.2.2!
  6. I first started playing KSP back in 2012 and still don't understand why I keep coming back every few weeks or so and then play it for several weeks before taking a break again... then back again for more... and that's 5 years I've played and I still love it as much (if not more) than the day I started. I think KSP is my favourite game of all time. That said I think I really need a better PC because I can't install some of the lovely graphics improvement without a big hit to FPS. And I was just looking for a new PC when I sat back and thought "Why do I keep playing this game"? General
  7. As you may guess from the post title, i have a problem with timewarp causing me to los performance. Whenever i engage timewarp, FPS drops down to 1ps, in the highest gear. I have about 5FPS on 1k timewarp. This coincidentally met with deepfreeze telling me i dont have enough electricity on my craft ot keep one kerbal frozen, despite having 20k EC and a reactor from USI. Does anyone have any idea, if that is the issue? Before i do anything drastic and purge my KSP directory. Modlist in file and screenshots below http://imgur.com/K95mJPn https://pastebin.com/usecMkWb
  8. I'm having issues with mecjeb not working properly. it has worked perfectly but stopped doing so a week ago. it sets up a maneuver but... does not Automatically timewarp to the node anymore, nor does it execute at the node, although it does maneuver the craft around so it is in the right direction for the burn Can anyone make sense of what is happening here? this data is from the debug menu in Mechjeb. [Error]: MechJeb module MechJebModuleNodeExecutor threw an exception in OnFixedUpdate: System.MissingMethodException: Method not found: 'TimeWarp.SetRate'. at MuMec
  9. I should really title this "Not adding levels of time warp" because I can't figure out how to do it I've got this little bit of code: TimeWarp timeWarp = (TimeWarp)FindObjectOfType(typeof(TimeWarp)); print("WarpConfigurator.warprates before: (" + timeWarp.warpRates.Length + ") "); for (int i = 0; i < timeWarp.warpRates.Length; i++) { print(i + ": " + timeWarp.warpRates[i]); } Array.Resize(ref timeWarp.warpRates, timeWarp.warpRates.Length + 2); timeWarp.warpRates[timeWarp.warpRates.Le
×
×
  • Create New...